Avon Müşteri Hizmetleri Ücretli mi?

Temsilci ve müşterilerin cevabını en çok merak ettiği hususlardan biri, AVON müşteri hizmetlerini aramak ücretli mi? Bundan 2-3 yıl öncesine kadar 0212 473 11 11 numaralı hattı kullanan AVON bunun yerine coğrafi konumu olmayan 0850'li hatları kullanmaya başladı. Haliyle insanlar arama yapmadan önce biraz düşünme ve araştırma gereği duyuyorlar. Bizde bu konuyu AVON satış lideri Mustafa Gövercin'e sorduk aldığım bilgileri sizlerle paylaşıyorum.

Avon müşteri hizmetleri

Avon Çağrı Merkezini Aramak Ücretlidir

Merhaba Sema Hanım ve çok değerli site ziyaretçileri, değerli arkadaşlar Avon'u hangi numaradan ararsanız arayın mutlaka ücret ödersiniz. Sabit Hatları Arama Şeklinde Ücretlendirilir 0850 250 28 66 ya da 0850 221 10 10 numaraları aramanız halinde sabit hatları arama şeklinde ücretlendirilir. Hattınıza tanımlı paket (konuşma dakikaları) varsa görüşme ücreti bu dakikalardan düşer.

800'lü Hatlar Ücretsiz Değil mi?

Bu konuda yanlış bilinen bir hususu düzeltmek istiyorum. Türk Telekom kurumsal firmalar için ilk etapta 444'lü numaraları hayata geçirdi. Buna ek olarak birde ücretsiz arama imkanı olan 0800'lü numaraları hayata geçirdi. Bu aşamadan sonra telekom firmaları 0850 ile başlayan ve İnternet tabanlı numaraları isteyen herkese vermeye başladı. Yani isterseniz siz bile 0850 ile başlayan numara alabilirsiniz. Burada ücretsiz olan sadece 0800 ile başlayan numaralardır.

Türk telekom tarafından verilen 0800'lü numaraların ücreti şirkete fatura edilmektedir. Örnek siz 0800'lü bir numarayı arayıp görüşme yaptığınızda bunun ücreti numaranın sahibi tarafından ödenir. 0850'de ise böyle bir uygulama bulunmuyor. Ücreti arayan taraf ödüyor. Tabii ki fahiş bir ücret değil de sabit hatları arama şeklinde minimum bir ücreti vardır. Bu konuda Türk Telekom'un hazırladığı yazıya aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz. https://kurumsal.turktelekom.com.tr/is-telefonu/urun-ve-servisler/sayfalar/0800lu-ozel-hizmet-numaralari.aspx

Avon müşteri hizmetleri ile ilgili merak ettiğiniz diğer detaylara satistemsilcileri.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Çünkü bir çok işlemi çağrı merkezini aramaya gerek duymadan halledebilirsiniz.

Yorumlar